AK KADINLARDAN BAŞKAN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Karaman Ak Parti Kadın Kolları, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret etti. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette kadın kollarına, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy eşlik etti.

BELEDİYE 20.05.2015, 12:58 20.05.2015, 13:01 M. Ali
AK KADINLARDAN BAŞKAN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

 Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette hanımlarla fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi. AK Parti Karaman Kadın Kollarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çalışkan: “Ülkesi, memleketi ve milleti için Kadın Kollarımız, inandığımız değerlerin yüceltilmesi için bugüne kadar hep büyük bir özveriyle çalıştılar. Ben siyasette fedakârca ve hiçbir beklentisi olmadan çalışmalarını sürdüren kadınlarımızı, takdir ediyorum. Karaman Belediyesi olarak sosyal projelerimizin merkezinde hanımlar bulunuyor. Onların topluma katkılarını arttırmak, el becerilerini geliştirmek, bu şehrin yaşantısında daha aktif rol almalarını sağlamak ve gerek maddi, gerekse manevi destek olmak için birçok çalışma yürütüyoruz. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde çalışmalar yürüten Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde hanımlara yönelik hizmetler sunuluyor. Hanımlarımız bu merkezde; spordan çeşitli branşlarda kurslara, psikolojik destekten eğitime kadar değişik hizmetlerden faydalanabiliyor. Kent Konseyi bünyesinde oluşturduğumuz Kadın Meclisimiz, farklı konularda eğitim seminerleri ve konferanslar düzenliyor. Bunun yanında mikro kredi ile hanımlarımıza kendi işlerini kurmaları konusunda destek sağlıyoruz” dedi.

Karaman Belediyesi’nin örnek çalışmalar ile güzel bir belediyecilik hizmeti sunduğunu ifade eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy da: “Bu güne kadar bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan’a çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü