Belediye Sümer Mahallesinde..

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfalt ve kaldırım çalışmalarına Sümer Mahallesi’nde devam ediyor.

BELEDİYE 20.09.2017, 14:13 Ferhat KOÇ
Belediye Sümer Mahallesinde..

Şehrin birçok bölgesinde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Sümer Mahallesi’ndeki sokaklarda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasına başladı. İlk olarak yeni oturum alanına kavuşan sokaklarda başlayan çalışmalar, hem kaldırım ve parke çalışması ile hem de sıcak asfalt serimi ile birlikte yürütülüyor.

Çalışmaları değerlendiren Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Belirli bir plan çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde, şehrimizde hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamaya özen gösteriyoruz. Bu çerçevede prestijli yollar yapmak, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz şu anda Sümer Mahallesi’nde bir yandan kaldırım ve parke çalışması yaparken diğer yandan da PMT serilen 8 sokakta sıcak asfalt serimine başladı. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon olmak üzere altyapısı tamamlanmamış bütün yerlerde asfalt ve kaldırım çalışmaları devam edecek. İlimizde ki tüm yolları modern hale getirerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye ulaştırma gayreti içerisindeyiz” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü