Bu Yatırımlar 50 Yıl ilerisi için..

Karaman Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir içi ulaşıma kalite ve güven getiren yatırımlar devam ediyor. Yapımına başlanan alt ve üst geçitlerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

BELEDİYE 08.09.2017, 15:56 Ferhat KOÇ
Bu Yatırımlar 50 Yıl ilerisi için..

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak, estetik, modern ve güven getirmek adına başlattığı alt ve üst geçit çalışmaları aralıksız devam ediyor. Larende-Sümer Mahalleleri’ne hayat verecek olan Larende Alt Geçidi, Sanayi Köprülü Kavşağı ve Hastane Yaya Alt Geçidi bulundukları bölgelerde araç ve yaya ulaşımı sorununu büyük ölçüde çözecek.

Yatırım ve hizmet alanında Karaman’ın kendi ölçeğindeki şehirlere kıyasla üstün bir performans gösterdiğini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şöyle konuştu; “ Son yıllarda yatırım ve hizmet noktasında hayata geçirdiğimiz projelerle Karamanımızın adeta çehresi değişiyor. Bu yatırımların başında gelen ulaşım yatırımlarımız dâhilinde yaptığımız köprülü kavşaklar, alt ve üst geçitler şehir içi ulaşıma kalite ve güven getiriyor. Siyahser üst geçidi, Doğukışka Köprülü Kavşağı, Zembilli Köprülü Kavşağı şu an hizmete sunulmuş durumda. Sanayi köprülü kavşağı, Larende Alt Geçidi ve Hastane Yaya Alt Geçidinde ise çalışmalar aralıksız sürüyor. Tüm bu çalışmalar mümkün olan en kısa süre içerisinde tamamlanacak.”dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü