“CUMHURBAŞKANIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

BELEDİYE 11.08.2014, 09:11 11.08.2014, 13:13 Ferhat KOÇ
“CUMHURBAŞKANIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Türkiye’nin en önemli seçimlerinden birisi olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52’lik oy oranı ile kazanmasının ardından Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bir kutlama mesajı yayımladı.
Bu seçimle yeni Türkiye’nin temellerinin atıldığını vurgulayan Çalışkan, mesajında şunları kaydetti. “ Türkiye’de ilk defa, millet kendi iradesi ile aracısız bir şekilde kendi Cumhurbaşkanı’nı seçmiştir. Bu seçim herhangi bir seçimin ötesinde, statükonun, vesayetin son bulduğu, adeta yeni bir doğuşun başlangıcıdır.Halkın iradesinin sandıkta tecelli etmesidir. Bu seçim sadece Türkiye’nin değil, Şam, Bağdat, Gazze, Arakan, Myanmar, Somali ve daha birçok İslam coğrafyasında zulüm gören, baskıya mağruz kalan, Müslüman kardeşlerimizin seçimidir.” Dedi.
Başbakan Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin son derecE önemli olduğunu söyleyen Başkan Çalışkan;
“Karaman yüzde 66 oyla Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya’ya taşıdı. Oy versin vermesin bütün Karamanlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bugünden sonra Türkiye daha güzel yarınlara kavuşacaktır. Büyük Usta, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı ülkemize, milletimize, demokrasimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü