ENGELLİLERE SPOR İMKÂNI

Karaman Belediyesi Yunuskent Spor Merkezi, Karaman’da yaşayan küçük-büyük yaş grubunda ki tüm engelli vatandaşlarımıza spor yapma imkânı sunuyor.

BELEDİYE 04.02.2016, 11:10 04.02.2016, 23:11 Ferhat KOÇ
ENGELLİLERE SPOR İMKÂNI

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yunus Kent Spor Merkezi, haftanın iki günü spor yapmak isteyen engelli vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Görme engelli ve işitme engellilerin yanı sıra eksik uzuvlu vatandaşlarımızın Salı ve Perşembe günleri yararlanabildiği spor seanslarına Karaman Belediyesi ücretsiz servis hizmeti de sağlıyor.

Evinden dışarı çok çıkamayan engelli vatandaşlarımız için spor aktivitesinin önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Engelli çocuklarımız ve gençlerimiz için enerjilerini atabilecekleri, sosyal ortamlara kavuşacakları bir organizasyon yaptık. Yunuskent Spor Merkezi bundan böyle engelli vatandaşlarımıza da hizmet verecek. Yıl boyunca sürecek spor aktivitelerinde bedensel engelli, işitme engelli, görme engelli vatandaşlarımız görevliler gözetiminde Salı ve Perşembe olmak üzere haftanın iki günü doyasıya spor yapacaklar. Kayıt yaptırmak isteyen engelli vatandaşlarımız Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edebilirler” dedi.

Engellilere yönelik bu hizmetin yanı sıra vatandaşlarımız da Yunuskent Spor Merkezi’nde hafta içi hergün 19.00-23.00 saatleri arası spor yapabiliyor.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü