HAVACILIK OKULU AÇILIYOR

Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mahmut Büyükağcı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. Saldıraner; " Bu yıl Karaman Havacılık Meslek Yüksekokulu'nu açıyoruz. Okulun açılması konusunda Karaman Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

BELEDİYE 11.02.2016, 14:55 11.02.2016, 17:52 Ferhat KOÇ
HAVACILIK OKULU AÇILIYOR

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Saldıraner, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alim Işık ve öğretim üyeleri, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mahmut Büyükağcı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. Saldıraner; " Bu yıl Karaman Havacılık Meslek Yüksekokulu'nu açıyoruz. Okulun açılması konusunda Karaman Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Saldıraner, Rektör Yardımcısı Alim Işık ve öğretim üyeleri Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Rektör Prof. Dr. Yıldırım Saldıraner; " Uzun ve bir o kadar keyifli bir süreci tamamladık. İnşallah bu yıl içerisinde Karaman Havacılık Meslek Yüksekokulu'nu açıyoruz. Bu süreçte bizlere büyük destek olan Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan'a ve şahsında Karaman Belediyesi'ne teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; " Karaman'ımız son yıllardaki ulaşım yatırımları sayesinde önemli bir merkez haline gelmiştir. Karaman havaalanının temelini İnşallah bu yıl atıyoruz. Havacılık Meslek Yükseokulunun da açılması ile sivil havacılık sektöründe ihtiyaç duyulan personeller yetiştirilecek.

Türk Hava Kurumu, valiliğimiz ve belediyemiz tarafından tahsis edilen 17 bin metrekare alan üzerine 11 bin metrekareyi kapsayan güzel bir bina inşa etti. 600 öğrenci kapasiteli Karaman Havacılık Meslek Yüksekokulumuz önümüzdeki öğretim yılında öğrenci alacak. Bu önemli projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese gönülden teşekkürlerimiz sunarım."

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü