TOKİ BAŞKANI MEHMET ERGÜN KARAMAN'A GELDİ

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, dün (13.04.2017) yapımı devam eden konutlarda incelemelerde bulunmak üzere Karaman'a geldi. Mehmet Ergün Turan, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile birlikte yapımı devam eden konutlarda incelemelerde bulundu.

BELEDİYE 14.04.2017, 11:13 M. Ali
TOKİ BAŞKANI MEHMET ERGÜN KARAMAN'A GELDİ

Karaman'daki TOKİ konut yatırımlarında incelemelerde bulunmak üzere Karaman'a gelen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan eşlik etti. Aralarında TOKİ yöneticilerinin ve yüklenici firma temsilcilerinin de bulunduğu heyet ilk olarak İşçi ve Emekli Konutlarına gitti. Burada oluşturulan örnek daire ve binada incelemelerde bulunan Mehmet Ergün, TOKİ'nin Karaman'da örnek teşkil edecek yatırımları hayata geçirdiğini belirtti ve Karaman'da bu yatırımlara devam edileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise yaptığı açıklamada: "TOKİ ve belediyemiz işbirliğinde Karaman'a toplu konut anlamında önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor. Belediye olarak bu yatırımlara gereken bütün fiziki teknik ve imarsal desteği hızlı bir şekilde sağlıyoruz. Her bütçeye uygun konutlar sayesinde konut ihtiyacı olan vatandaşlarımız ev sahibi oluyor" dedi.

Heyet, İşçi ve Emekli Konutlarındaki incelemelerden sonra Piri Reis Vadisi Projesi kapsamında devam eden konut ve sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü