YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ’NDEN ZİYARET

Ankara Yunus Emre Enstitüsü Kurumsal İletişim Müdür Vekili Mevlüt Peker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

BELEDİYE 16.05.2017, 09:01 Ferhat KOÇ
YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ’NDEN ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mert Öksüz ile birlikte Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret eden Mevlüt Peker; Yunus Emre Enstitüsü’nün 24 Temmuz-20 Ağustos tarihleri arasında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştireceği ve farklı ülkelerden 20 yabancı öğrencinin katılacağı Türkçe Yaz Okulu programı hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise nazik ziyaretlerinden dolayı Yunus Emre Enstitüsü yetkililerine teşekkür etti. Başkan Çalışkan, böyle bir organizasyonun Türkçenin başkenti Karaman’da yapılmasının hem memnuniyet verici olduğunu hem de gelecek yabancı öğrencilerin Türk Kültürünü kendi ülkelerinde tanıtmaları açısından önemli olduğunu söyleyerek, Karaman Belediyesi’nin de gerekli desteği vereceğini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Yunus Emre Enstitüsü Kurumsal İletişim Müdür Vekili Mevlüt Peker, Başkan Çalışkan’a beş bin yıllık geçmişe sahip bir Türk oyunu olan özel ahşaptan yapılmış Mangala oyunu hediye etti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü