İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Milletin varlığını, gücünü ve iradesini gösterdiği gün olan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 94. açılış yıldönümüne ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Kavuşmuş olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sevinçle ve coşkuyla kutluyoruz.

EĞİTİM 23.04.2014, 08:58 23.04.2014, 09:16 M. Ali
İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
Sahip olduğu değerlerle çağlar ötesine açılan kapı olan 23 Nisan; gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak milletimizin, çocuklarımıza duyduğu sevgi ve güveni göstermektedir. Bizler, dünyanın ilk ve yegâne çocuk bayramı olarak tarihe geçen, millet iradesine dayanan, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bu günde, tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz. Böylelikle dünyaya; sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını bayramımızla tekrar hatırlatıyoruz.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her geçen yıl daha coşkulu, heyecanlı ve sevinçle kutlarken, 94 yılda elde ettiğimiz başarılara yenilerini ekleyebilmek, yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz.
Her şeyin en güzeline layık olan çocuklarımızın, çocuk olma hakkıyla dünyaya geldiğinizi göz ardı etmiyoruz. Daima bu hakkınıza sahip çıkarak daha nice bayramlar yaşatabilme çabasında olacağız.
Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İlk Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede canlarını feda eden şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın ülkemiz çocukları ile birlikte, dünya çocukları arasında sevgiyi, barışı, kardeşliği güçlendirmesini, tüm çocuklarımıza mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü