MİLLİ EĞİTİM KURSLARI..

Öğrenciler Üniversiteye Milli Eğitim Kurslarında Hazırlanıyor

EĞİTİM 12.10.2015, 16:21 12.10.2015, 17:19 Ferhat KOÇ
MİLLİ EĞİTİM KURSLARI..

Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ortaöğretimi bitirmiş üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak açılan üniversite sınavlarına hazırlık kurslarını ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi eski binasında ücretsiz olarak açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurs Merkeziniziyaretinde konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan, Milli Eğitim Bakanlığının böyle bir kurs açmasının öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, öğrencilerin bu fırsatı iyi değerlendirmelerini istedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bu kurslar için devletin imkanlarının seferber edildiğinin altını çizen Asım Sultanoğlu,Mehmet Akif ErsoyLisesibinasının tamamının bu kurslar için hazırlandığını belirtti.Asım Sultanoğlu: “İstediğiniz üniversitelere gitmek için bu kurslar iyi bir fırsat ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyoruz.Önceki yıllarda velilerimiz dershanelere çok büyük harcamalar yaptılar. Şimdi ise devletin imkanları kullanılarak ücretsiz kurslar açıldı. Böylece velilerimiz dershaneye ödeyeceği parayı çocuğunun üniversitedeki eğitiminde kullanabilir” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu öğrencilere başarılar dileyerek ziyaret sona erdi. 


Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü