BAYRAĞIMIZ İÇİN EVET DİYECEĞİZ”

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, dün Karaman’da 15 Temmuz Aktekke Kent Meydanı’nda Karamanlılar ile buluştu. Başbakan Yıldırım’ın konuşmasından önce halka hitap eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; “ Devletimiz, Milletimiz, Vatanımız ve Bayrağımız İçin EVET diyeceğiz” dedi.

EKONOMİ 30.03.2017, 09:56 M. Ali
BAYRAĞIMIZ İÇİN EVET DİYECEĞİZ”

16 Nisan halk oylaması öncesi ülke genelinde mitingler düzenleyen Başbakan Binali Yıldırım’ın Karaman mitingine on binlerce vatandaş katıldı. Miting öncesinde AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Karaman Milletvekilleri Recep Konuk, Recep Şeker ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başbakan Binali Yıldırımın miting konuşması öncesinde Karaman halkına hitap etti.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2002 yılı öncesinde, ekonomik krizlerin yaşandığı, işsizliğin zirve yaptığı, yerel yönetimlerin çok kötü duruma geldiği, e muhtıraların, 28 Şubat’ların yaşandığı bit Türkiye vardı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın millete hizmet yolunda başlatmış olduğu bu kutlu hareketle yaklaşık 15 yıldır ülkede yapılamaz denen birçok yatırım ve hizmeti hayata geçirdik. İnandık ve başardık. Çünkü bu millet inandığı zaman neler yapabileceğini 15 Temmuz’da gösterdi.

Şimdi ülkemizin daha güçlü, daha aydınlık daha istikrarlı yoluna devam edebilmesi için 16 Nisan’da yapılacak olan referandum son derece önemli. Bugün bu meydanda görüyorum ki Karaman kararını çoktan vermiş. Devletimiz, Milletimiz, Vatanımız ve Bayrağımız İçin EVET diyeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:35
Güneş 06:01
Öğle 12:51
İkindi 16:33
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü