Konuk Bayram Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım ve Orman Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Genel 23.06.2017, 17:36
Konuk Bayram Mesajı

Konuk, mesajında "bir nefis imtihanını daha vermenin, rahmet ve bereket ayı bir ramazanı daha idrak edip, bayrama erişmenin huzurunu doyasıya yaşadıklarını belirtti.

Bayram günlerinde ve bayramdan sonra da ülkemizin, memleketimizin üzerinden, tek tek milletin her bir ferdinin hanesinden bu rahmet ve bereket ikliminin eksik olmamasını dileyen Konuk, " Rabbim daha sonraki ramazanlara da ülkemiz için, milletimiz için daha çok işler yapmış olarak erişmeyi hepimize nasip etsin. Nasip etsin ki, bu topraklarda, bizim medeniyet havzamızda bayramlar daha coşkulu, daha huzurlu ve daha müreffeh bir ortamda kutlanabilsin." dedi.

Bayramları bayramlara yakışır şekilde idrak etmek için sergilenen tüm çabalara rağmen bu topraklarda ve İslam coğrafyasında bayramlara hüzün ve acı katmak isteyen karanlık ellerin ve karanlık hesapların eksik olmadığını dile getiren Konuk, şunları kaydetti:

"Milletimizin malumudur ki, onlar en son ve en güçlü hamlelerini bir önceki ramazan ayı ve Ramazan Bayramı’nın hemen sonrasında yaptılar. Bayram coşkusu ve heyecanı henüz taze, Ramazan ayının hoşgörü ve kardeşlik havası teneffüs edilmeye devam ederken kir ve çamurla bezenmiş emellerini sergilemişler, esmeye devam eden o manevi havayı bozmaya yeltenmişlerdi. Milletimizin dik duruşu, cesareti, iradesi ve kararlılığı ile akamete uğrattığımız o hain kalkışma bize bir kez daha hatırlatmıştır ki bu coğrafyada rehavete, tedbirsizliğe yer yoktur. Temennimiz o dur ki, bir yanımız buruk, gönül sızısıyla geçirdiğimiz son Ramazan bu Ramazan ayı olsun. Bu duygularla tüm hemşehrilerimin, üreticilerimizin ve aziz milletimizin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, bu rahmet ve bereket günlerinin hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü