Köpeği Vurup Bagaja Koydu

- Konya'da bir kişinin kovaladığı sokak köpeğini av tüfeğiyle vurma anı, güvenlik kamerasınca görüntülendi - Polisin yakalanması için çalışma başlattığı şüphelinin çevresindekilere, kuşunu yediği gerekçesiyle ateş ettiğini söylediği öğrenildi

Genel 12.10.2017, 12:04 13.10.2017, 13:23
Köpeği Vurup Bagaja Koydu

Konya'da bir kişi, kovaladığı sokak köpeğini av tüfeğiyle vurduktan sonra aracının bagajına koyup götürmesi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde, elinde av tüfeğiyle bir sokak köpeğini kovalayan kişi, tel örgülerle çevrili alandan kaçamayan köpeğe ateş etti. Yaralanan köpeği aracının bagajına koyan kişi, olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri, 42 AYZ 01 plakalı araçla olay yerinden uzaklaşan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Köpeği, "kuşunu yediği için" vurmuş

Olay yerine gelen Konya Mevlana Doğayı ve Hayvanları Sevenler Derneği Başkanı Gonca Cansoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İhbar bize ulaşır ulaşmaz olay yerine geldik. Köpeği vuran kişi çevresindekilere, kuşunu yediği gerekçesiyle olayı gerçekleştirdiğini söylemiş. Güvenlik kamerası görüntülerine ulaştık. Polis merkezine gidip şikayetimizi bildireceğiz." dedi.

Yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, köpeği kovalayan kişinin av tüfeğiyle ateş açması, daha sonra da kanlar içindeki hayvanı tel örgünün dışına atması görülüyor. Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde ise köpeğin aracın bagajına konulması görülüyor.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü