Umut Evi hastalara "umut" oluyor

Genel 03.08.2017, 17:20
Umut Evi hastalara

KONYA (AA) - Selçuklu Belediyesi tarafından 2010 yılında hizmete açılan "Umut Evi", kanser hastaları ve ailelerini ev konforunda ağırlamaya devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi, vatandaşların kaliteli bir şekilde sağlık hizmeti alması için çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, şehir dışından tedavi amaçlı Konya'ya gelen kanserli hastalar ve ailelerinin Umut Evi'nde ücretsiz olarak ağırlandığı belirtildi.

Kemik metastazı hastası olan Fatma İncel, refakatçisiyle birlikte konakladığı Umut Evi'nde verilen hizmetin şehir dışından gelen hastalar için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Yaklaşık 2 aydır Selçuklu Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Umut Evi'nde kaldığını belirten İncel, "Burada sanki evimizdeymişiz gibi yardımcı oluyorlar. Bu hizmeti düşünen ve bizlere çok yardımcı olan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum. Burada her konuda bizimle ilgilenen personel arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, hizmetten yararlanan vatandaşların, tedavilerinde devamlılığı sağlamak, moral desteği vermek, hasta ve hasta yakınlarına idari işlemlerle ilgili yardım sağlamak ve hasta bakımını bir basamak daha öteye taşımak istediklerini kaydetti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü