19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutluyorum.

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Mesajı

GÜNCEL 18.05.2017, 11:28 M. Ali
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutluyorum.

GÜNGÖRER 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; 19 Mayıs 1919 Samsun’da Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlayan Yüce Milletimizin azim ve kararlılığı ile zaferle sonuçlanan Milli Mücadelede ilk adımın atıldığı kurtuluş günüdür. 19 Mayıs; gençliğe duyulan güvenin simgesi olarak bağımsızlık yolunda umutsuzluğa ve karamsarlığa yer olmadığının göstergesidir.

Gençlerimizin Türkiye’nin geleceğine dair güzel işler başarma isteğinde olmaları, vatanına ve değerlerine sahip çıkabilmeleri ve çağa ayak uydurarak; bilim, sanat, spor ve fende teknolojiyi yakalayabilmeleri yarınlarımızın umudu ve teminatıdır. Atatürk’ün bu güzel ülkeyi gençlere emanet ederken söylediği “Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir; gözüm arkada kalmayacak. Bütün ümidim gençliktedir.” öngörüsüyle aydınlık yarınlarımızın gençlikte olduğunu vurgulamıştır.

Atatürk’ün Türk Gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda birlik beraberlik, huzur, güven, barış diliyorum ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutluyorum. Başta M. Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşının kahramanlarına ve tüm şehitlerimize rahmet ve şükranlarımı sunuyorum. İfadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü