4 Günde 6 Etkinlik

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) etkinlikler Kasım ayının son haftasında da sürüyor.

GÜNCEL 19.11.2014, 08:49 19.11.2014, 08:53 M. Ali
4 Günde 6 Etkinlik
 24 Kasım Pazartesi günü şairler ve yazarlar ile söyleşi etkinliğinin düzenleneceği KMÜ’de 25 Kasım Salı günü ise üniversite sanayi işbirliği, kariyer uçuşu ve temel fotoğrafçılık eğitimleri konulu üç farklı etkinlik düzenlenecek. 26 Kasım Çarşamba günü de çocuk ve yetişkin hastalarda beslenme konulu konferans gerçekleştirilecek. Son olarak 28 Kasım’da Türkiye İlim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği hakkında düzenlenecek konferans ile Mehmet Nuri Parmaksız öğrencilerle buluşacak.

Şairler ve Yazarlar

Genç Araştırmacılar Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenecek olan şairler ve yazarlarla söyleşi etkinliği kapsamında Cevat Varlı, Yunus Çetiner, Ehed Aymaz, Cuma Bozkurt öğrencilerle buluşacak. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda yapılacak söyleşi, 24 Kasım Pazartesi günü saat 14’te başlayacak.

‘Üniversite Sanayi İşbirliğinde Yeni Bir Arayüz: sanayidoktoru.com’

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenecek konferansta ise üniversite ve sanayi işbirliği ele alınacak. Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yasin Ünüvar ile Karaman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı’nın konuk olacağı konferansa KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım da katılacak. 25 Kasım Salı günü gerçekleştirilecek konferans, saat 14’te başlayacak.

Kariyer Uçuşu

Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Kariyer Uçuşu’  konulu konferansa, Türk Hava Yolları (THY) Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna konuk olacak. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda 25 Kasım Salı günü yapılacak olan konferans, saat 14.30’da başlayacak. 

Temel Fotoğrafçılık Eğitimi

Genç Fotoğrafçılar Öğrenci Topluluğunun düzenlemiş olduğu Temel Fotoğraçılık Eğitimi, Osman Nuri Gözel tarafından verilecek. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi 3 Nolu Konferans Salonunda verilecek eğitim, saat 14.30’da başlayacak.

Çocuk ve Yetişkin Hastalarda Beslenme

Karaman Kamu Hastaneleri Birliği tarafından gerçekleştirilecek olan seminerde Eczacı Erhan Şen ve Diyetisyen Berat Ünüvar, çocuk ve yetişkin hastalarda beslenme konusunda anlatımlarda bulunacak. 26 Kasım Çarşamba günü Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan seminer 14’te başlayacak. 

Mehmet Nuri Parmaksız İle Türkiye İlim ve Edebiyatı Konferansı

KMÜ Öğrenci Konseyi ve Türk Dünyası Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen Türkiye İlim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği hakkındaki konferansı, Mehmet Nuri Parmaksız verecek. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda verilecek olan konferans 14’te başlayacak.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü