AK ADAYLAR SAHAYA ÇIKTI

Karaman AK Parti Milletvekili Adayları KZO Başkanı Recep Muğlu’yu makamında ziyaret etti

GÜNCEL 23.04.2015, 13:50 23.04.2015, 13:54 M. Ali
AK ADAYLAR SAHAYA ÇIKTI

Karaman AK Parti Milletvekili Adayları KZO  Başkanı Recep Muğlu’yu makamında ziyaret etti

AK Partinin Milletvekili Adayları Dr. Recep Şeker ve Konya Şeker A. Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, ilk ziyaretlerini Karaman Ziraat Odasına (KZO) gerçekleştirdi. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü’nün, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer’in AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça’nın ve partililerin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette konuşan KZO Başkanı Recep Muğlu, Karaman Ziraat Odası hakkında bilgi verdi. Muğlu, göreve ilk başladığı zamandan bu zamana Karaman Ziraat Odası olarak çok yol kat edildiğini ifade etti.

Makam ziyaretinin ardından Karaman Ziraat Odası Toplantı salonunda çiftçilerle bir araya gelen Milletvekili Adayları çiftçilerin sorularını yanıtladı.

KARAMAN ÇOK GÜZEL ÜRETİYOR

“Karaman marka şehir olma yolunda en önemli adımı sizlerle atacak” diyen Dr. Şeker, “Her zaman sizlerin yanında olacağız, her zaman beraber çalışmaya, dertlerinizi dinlemeye, elinizden gelen çabayı göstermeye çalışacağız” dedi. Çiftçilerin sorunlarını bildiğini dile getiren Şeker,  “Elmayla ilgili don problemimiz oldu. Onun dışında ürünü Karaman çok güzel üretiyor. Ama bunu dış piyasaya vermede bir takım sorunlar var. Bununla ilgili nasıl bir çalışma yapılabileceğinin üzerinde durulması gerekiyor. Üretim var. Ama elde edilen gelir aynı düzeyde değil. Onun dışında desteklerle ilgili sıkıntılarınız var” şeklinde konuştu.

ÇÖZÜLMEYEN SORUN KALMAYACAK

Karaman’ın güzel bir potansiyele sahip olduğuna vurgu yapan Dr. Şeker Karaman’da var olan sorunları çözecek imkana sahip olduklarının altını çizdi. Dr. Şeker “Bu sorunları bizlere ilettiğinizde çözülmeyen sorun kalmayacağını düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki seçimler Türkiye’nin önünün açıldığı, sıkıntıların bittiği en önemlisi ise Karaman’ın bir marka şehir olması yolunda önemli adımlar atılmasına vesile olacaktır” ifadelerini kullandı.

BİZ UYGULAMALARDAN GELDİK

Son 12 yıldır Türkiye’de büyük bir ivme kazanıldığına dikkat çeken Konuk ise, “Alınan o büyük ivmeyi daha da katlayacağız. Bunun nasıl yapıldığını, nasıl yapılabileceğini biz nazari olarak söylemiyoruz. Biz uygulamalardan geldik, uygulamanın içinden geldik. İnşallah bunun bereketinden de Karamanımız ziyadesiyle fayda görecektir” diye belirtti.

SİYASİ ERKİMİZİ KULLANACAĞIZ

 Karaman’ın sorunlarını bildiğini açıklayan Konuk, “Özellikle tarım ve ziraatla ilgili sorunlarını biliyorum. Bunların çözümlerini de biliyoruz. Dün elimizde olmayan o siyasi erki de aldığımız zaman, birikimle siyasi erki bir araya getirerek gerçekten insanımızın daha da çok hissedeceği bir geliri inşallah bölgeyle, zeminle buluşturmuş olacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü