ARKADAŞINI YAKAN GENÇ TUTUKLANDI

Evden çıkmayan arkadaşınız Tİnerle yakıp dışarda evin ve arkadaşının yanmasını izleyen genç tutuklandı.

GÜNCEL 22.06.2016, 16:39 22.06.2016, 17:25 Ferhat KOÇ
ARKADAŞINI YAKAN GENÇ TUTUKLANDI

Dün Zembilli Ali Efendi Mahallesi 768'inci sokaktaki tek katlı müstakil bir evde iki arkadaş arasında çıkan kavga sonrası arkadaşının üzerine tiner dökerek yakan Gökhan K.(19) tutuklandı.
Zembilli Mahallesi 768. Sokak üzerinde bulunan tek katlı kerpiç evde meydana geldi. Gökhan K.(19) ile Ö.M.Ç. (16) isimli iki arkadaş aynı evde yaşıyordu. İkili arasında çıkan tartışmada Gökhan K. arkadaşı Ö.M.Ç.' yi evden kovdu. Ö.M.Ç. evden gitmek istemeyince Gökhan K'de evde bulunan uçucu maddeyi Ö.M.Ç'nin üzerine dökerek ateşe verdi. Evdeki eşyalara da sıçrayan uçucu madde evinde yanmasına sebep oldu. Evden yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yanan evden çıkarılarak sağlık ekipleri tarafından müdahale altına alınan Ö.M.Ç, yapılan ilk müdahalenin ardından Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Ö.M.Ç, Karaman Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Konya'ya sevk edildi.

ARKADAŞINI VE EVİ ATEŞE VERİP İZLEMİŞ

Dövme yaparak geçimini sağlayan Keleş, polisteki sorgusunda evin babasına ait olduğunu ve bir süredir Çoban ile birlikte kaldıklarını belirterek, "Olay günü birlikte tiner çekiyorduk. Tartıştık. Ben de eşyalarını toplayıp, evi terk etmesini söyledim. O da terk etmedi. Ben de Çoban'ın üzerine ve eve tiner döküp ateşe verdim. Sonra da evden çıkıp izledim. Yangını gören çevredekiler de polise ve itfaiyeye haber verdi" dediği öğrenildi. Yapılan sorgulamasının ardından bugün adliyeye sevk edilen Keleş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çoban'ın tedavisinin de sürdüğü belirtildi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü