BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan mesajında vatandaşların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlarken, bayramın tüm İslam Alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni etti.

GÜNCEL 25.06.2017, 01:11 M. Ali
BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

“Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi teneffüs etmemizin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Ramazan ayı zarfında millet olarak büyük bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergiledik. Mahallemizde, sokağımızda, şehrimizde yardıma muhtaç olanların elinden tuttuk; ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştık. Hamdolsun bir Ramazan’ı daha hakkıyla idrak etmemizin ardından bayram sevincine ulaştık” dedi.

Ramazan ayında oruç başta olmak üzere yapılan tüm ibadetlerin, iyiliklerin ve tüm hayırların kabul olunmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz eden Çalışkan: “Bayramlar; kardeşlik, yardımlaşma ve kaynaşma duygularının üst seviyeye çıkardığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği için tarihimizde ve milletimizin hayatında her zaman mümtaz bir yere sahiptir. Bizler bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı kardeşlik duygularını uzun asırlar boyu içimize sindirmiş, bu atmosferi tüm yıla yaymış bir büyük medeniyetin temsilcileriyiz. Bayram vesilesiyle annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız ve dostlarımızın yanı sıra yetimleri, öksüzleri, hastaları, şehit yakınlarını, şehit çocuklarını ziyaret etmeyi, onlarla da bayramlaşmayı lütfen unutmayalım. Muhtaçları, düşkünleri, yaşlıları koruyup gözetmeyi, onlara da yardım elimizi uzatmayı asla ihmal etmeyelim. Ben bu duygu ve düşünceler eşliğinde aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı tekrar tebrik ediyorum. Bayramın tüm hanelere, tüm gönüllere, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa, huzur, saadet, selamet getirmesini ve hayırlara vesile olmasını Rabbimden temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü