"Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın Anneler Günü Mesajı" TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

GÜNCEL 06.05.2016, 19:58 06.05.2016, 19:59 M. Ali
"Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın Anneler Günü Mesajı"  TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

 "Annelerimiz, aile hayatının birleştirici unsuru, aşkın, hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımasıdır. Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakların altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkını ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz. Böyle değerli olan annelerimizi anmayı sadece bir günle sınırlı tutmak elbette mümkün değildir.

Yüreğinde anne sevgisi taşıyan biri olarak, sevgili annelerimizin anneler gününü kutluyor, hayata gözlerini yummuş tüm annelerimizi de rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Bu anlamlı günde; annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyor, hürmetle ellerinden öpüyorum. Başımızın tacı olan annelerimize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum."

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü