Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir.

Cumhuriyet Bayramımızı, Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıl dönümünde, aydınlık bir geleceğe ilham verecek şekilde milletçe büyük bir gurur ile kutluyoruz.

GÜNCEL 27.10.2016, 13:45 28.10.2016, 12:19 M. Ali
Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ’en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir.

Bu milletin canı pahasına, büyük fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Çünkü Cumhuriyet Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün teminatı, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtıdır. Bu ülkenin evlatları Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket ederek Ülkemizi 15 Temmuz’da Fetö Terör örgütü darbecilerine teslim etmemişlerdir. Milletimizle ne kadar gurur duysak azdır. AK Parti olarak bu milli şuur çizgisinde, hedeflerimizden biri olan 2023 hedefi ile Cumhuriyetimizin 100.yılına Hep Birlikte Yeni Türkiye’nin inşasını tamamlayarak gireceğiz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetin kurulmasında ve yaşatılmasında mücadele eden; şehit olan bütün vatan evlatlarını saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; kıymetli Karaman halkının Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü