Erbakan Vakfından Anlamlı Buluşma

Karaman Erbakan Vakfı Milli Görüş’e gönül vermiş eski siyasi ve dava adamlarını bir araya topladı.

GÜNCEL 13.05.2017, 16:19 13.05.2017, 19:25 Ferhat KOÇ
Erbakan Vakfından Anlamlı Buluşma
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ve Sudurağı Belediye Başkanı M. Derviş Ceyhan’da programa katıldı.
Erbakan Vakfı Karaman Şube Başkanı Mustafa Sarı ilk önce söz alarak konuşma yaptı. Başkan Sarı Konuşmasında Erbakan Vakfı’nın amaçlarını anlattı.

Mustafa Sarı’nın Konuşması;
“Çok kıymetli Milli Görüş davasının sevdalıları,
Çok kıymetli Milli Görüş davasının hasbileri,
Çok kıymetli Milli Görüş davasının Gönültaşları,
Çok kıymetli Milli Görüş davasının delileri;
Hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz. Üzerinizden çok rüzgarlar, fırtınalar, tanklar, panzerler geçti. Ama yıkılmadınız ayaktasınız ve buradasınız.
Elhamdülillah.
Bugüne kadar geçmişte nasıl halkımızın çimentosu ve umudu Milli Görüşçüler olmuşsa, bundan sonra da olmaya devam edecektir.
''Hayat iman ve cihattır. ''
Batıl bir davada zirve olmaktansa, hak bir davada zerre olurum.'' Biz dağ başında gemiyi yaparsak, Allah denizi ayağımıza getirir.'' Diyen Rahmetli Erbakan Hoca'mızın ilke prensiplerinden sapmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah. Erbakan Vakfı'mız ülkemiz ve dünya insanlığı için çok büyük hizmetler yapmaktadır. Bizim vakfımız lokal bir yardım toplama ve dağıtma vakfı değildir. Bizim vakfımız dünyanın en büyük sistem ve proje vakfıdır.
Rahmetli Erbakan Hoca'mızın yaklaşık kırk beş yıl, beş yüze yakın Türkiye ve dünyada ki alim ve bilim adamları ile, yapılan çalışmalarla, bugün elli bin sayfaya ulaşan bir proje mevcuttur. Bu projenin adı ''Adil Düzen ''dir. İnsanlığın tek kurtuluş reçetesi bu projedir. Erbakan Vakfı Genel Merkezi'miz de 120 kişilik akademisyenlerden oluşan bilim heyeti, bu projeyi güncel hale getirme gayret ve çabası içindedir. Erbakan Vakfı'mızın esas amacı, Milli Görüş anlayışını ayakta tutarak, Adil Düzen projemizden haberdar etmek, bunu genç neslimize aktarmaktır.
Bu büyük hizmete destek verip, büyük bir sevaba nail olmak isteyen bütün halkımızı Erbakan Vakfı'mıza bir an önce üye olmaya davet ediyor, tekrar hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

Geçmişte Karaman Refah Partisi ve Milli Gençlik Vakfında görev alan isimlerinde bir araya geldiği yemekli toplantıda sırasıyla söz alan Hüsnü Çolak, İbrahim Ünal, Şükrü Eryiğit Hoca, Ensar Karaman Başkanı Süleyman Atik ve Sudurağı Belediye Başkanı M. Derviş Ceyhan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile tanışmaları ve anılarını anlattılar.

Son olarak konuşma yapan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; “Bugün ben Belediye Başkanı isem, bugün sayın Cumhurbaşkanımız Cumhurbaşkanı olmuşsa; Rahmetli Erbakan hocamızın ve Dava arkadaşlarının bunda büyük katkısı vardır. Karaman şu arkamızda duran milyar dolarlık ihracat yapan bir organize Sanayiye sahipse bunların temelini Cennet Mekan Erbakan hocamız atmıştır. Kendini Rahmet ve Minnetle anıyorum. Ben Karaman Belediye Başkanı olarak Erbakan Vakfına ne gerekiyorsa her alanda destek olacağım. Bu şekilde bizi, eski dava arkadaşlarımızla abilerimizle bir araya toplayan Şube Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi. 
Konuşmalardan sonra 1990lı yıllarda yapılan siyasi çalışmalar ve seçim gezileri anıları anlatıldı. Ramazan Ayı içerisinde daha kapsamlı bir iftar sofrasında buluşmak üzere toplantı sona erdi.

 

Yorumlar (1)
murat dagdelen 7 yıl önce
MasAllah eskimez milli gorusculer
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 13:00
İkindi 16:24
Akşam 19:04
Yatsı 20:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü