GÜLEN'İN KİMYASI İYİCE BOZULDU

Paralel ihanet çetesinin baş aktörü Fetullah Gülen, hocalığı bıraktı, hakaretlere başladı. Pensilvanyalı, nsanların arkasından kafir ve münafık yakıştırmaları yapıp, kanıtlanmamış suçları hakikatmış gibi anlatarak iftiraya başladı

GÜNCEL 19.08.2014, 12:29 19.08.2014, 14:31 Ferhat KOÇ
GÜLEN'İN KİMYASI İYİCE BOZULDU
Emekli vaizlikten gelip CIA desteğiyle dünya çapında müritleri olan cemaat hocalığına yükselen Fetullah Gülen, son sohbetlerinde esas konusu olan din mevzusunu bırakıp kendisinin hiç bilgi sahibi olmadığı farklı sulara yelken açtı. Gülen son sohbetinde müritlerine hiçbir hukuki geçerliliği olmayan, kanıtsız ve ispatsız söylemler üzerinden konuşarak değil bir din adamının, ahlaklı birinin söylemeyeceği laflar sarf edip hükümete yakın isimleri hırsızlık, rüşvet, dolandırıcılık ve ihaleye fesatla suçladı.  

HEM BEDDUA HEM İFTİRA

Sadece kulaktan dolma bilgileri mutlak bir gerçekmiş gibi gösteren Gülen'in bu iftirasının, kendisini Müslüman bir cemaatin lideri olarak gösteren bir zata hiç yakışmadığı gibi Gülen son dönemde yaptığı hakaretlere de devam etti. Dini sohbetleri bir kenara bırakıp, vatana ihanet içindeki paralel yapıyı savunmaya kalkan Gülen, kendi fikrinin karşısında duran herkese "Allah yedi sülalenizin belanızı versin" diye beddua ettikten sonra "Ebu Cehil, Firavun, Nemrut, fitneci ve münafık" gibi dinen bir Müslüman'a söylenmesi çok sakıncalı ifadeler kullandı. Gülen son sohbetinde yine hükümet ve hükümet tarafındakileri hedef alarak 'kafir' yakıştırması yaptı. Pensilvanyalı imamın bu tavrı "Cemaat kan kaybettikçe hocanın kimyası bozuldu. İyice sapıttı" yorumlarına neden oldu. Eski bakan Egemen Bağış da Gülen'in bu benzetmelerini kınayan bir açıklamada bulundu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü