HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla huzurevi sakinleri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

GÜNCEL 30.09.2016, 17:12 02.10.2016, 13:17 M. Ali
HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Karaman huzurevlerinde ikamet eden yaşlılarımız, Yaşlılar Günü nedeniyle Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün nezaretinde belediyeye gelen huzurevi sakinleri Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a çiçek vererek bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaşlıların sadece önemli günlerde değil her zaman değerinin bilinmesi gerektiğini söyledi. “Bizler de bir gün bakıma muhtaç duruma geleceğiz. Onların huzurlu ve mutlu olduğunu gördükçe bizler de huzur buluyoruz” diyen Başkan Çalışkan: "Bizlerin bugünlere gelmesini sağlayan, kültürümüzü ve değerlerimizin temelini atan, bilgi ve tecrübeleri ile bizlere rehber olan yaşlılarımızı el üstünde tutmalıyız. Zaman zaman yaşlılarımızı ziyaret edip dualarını alıyoruz. Huzurevinde kalan yaşlılarımız bizim ebeveynlerimiz ve büyüklerimizdir. Onların deneyimleri ve tecrübeleri ve hayat görgüleri bizler için bir kılavuzdur. Bizleri ziyaret etmekle tevazu gösterdiler, büyüklük böyle bir şey. Çok mutlu olduk. Huzurevi sakinlerimizin beni ziyaret etmesi son derece memnun etti, hepsine teşekkür ederim" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün de, Karaman Belediyesi’nin huzurevlerinin çevre ve yol düzenlemelerine yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü