KARAMAN GENÇLİK MERKEZİNDEN “BAĞIMLILIĞA HAYIR” ETKİNLİĞİ

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından Yeşilay Haftası sebebi ile bir dizi etkinlik düzenlenecek.

GÜNCEL 06.03.2015, 09:42 06.03.2015, 09:44 M. Ali
KARAMAN GENÇLİK MERKEZİNDEN “BAĞIMLILIĞA HAYIR” ETKİNLİĞİ

 Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden Gençlik Merkezi liderlerince her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası sebebi ile topluma, aileye, bireye zararlı, sigara, içki ve uyuşturucu maddelerin kullanımını konusunda farkındalık düzeyini arttırmak amacıyla bir dizi tanıtıcı etkinlik düzenlenecek.

Yeşilay Haftası kapsamında şehrin farklı noktalarından stantlar kurarak vatandaşları alkol, sigara, uyuşturucu ve yeni zararlı bağımlılık olan internet konusunda bilgilendirme yapılarak bu kapsamda hazırlanan materyaller ile vatandaşlar bilgilendirilecek.

Zararlı madde kullanımının doğurduğu olumsuz sonuçların gençlere etkili bir şekilde anlatılması gerektiğini vurgulayan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık. ” Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korumak için elimizden geleni yapmalıyız. Genç nesillerimizin kötü alışkanlıklardan korunmasında kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütleri ve özellikle de ailelere büyük görevler düşüyor. Çocuklarımız, gençlerimiz sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutulmalı ve bu manada herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Biz de Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak yapacak olduğumuz sosyal projeler ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve onlara sağlıklı bir gelecek sunma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü