KARAMAN KENT KONSEYİ 'DARBEYE HAYIR' BİLDİRİSİNE İMZASINI ATTI

Karaman Kent Konseyi devlete yönelik gerçekleştirilen hain darbe girişimini kınayan ortak bildiriye imza attı.

GÜNCEL 23.07.2016, 15:49 23.07.2016, 15:52 M. Ali
KARAMAN KENT KONSEYİ 'DARBEYE HAYIR' BİLDİRİSİNE İMZASINI ATTI

 Karaman halkının Aktekke Kent Meydanı’ndaki demokrasi nöbeti devam ediyor 15 Temmuz tarihi itibariyle devam ediyor. Her akşam sabahlara kadar devam eden demokrasi nöbetinde 21 Temmuz Perşembe siyasi parti il başkanları ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek ortak bildiri yayınladı. “Milli İradeye, Devletimize Yönelik Hain Darbe Girişimini ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, Milletimize Yönelik Saldırıları Şiddetle Kınayan Ortak Bildiri Metni” başlığını taşıyan kınama bildirisini; Karaman Kent Konseyi Meclis Başkanları ve üyeleri imzaladı.

Gerçekleştirilen hain darbe girişimine karşı en güzel cevabın milletçe meydanlarda verildiğini ifade eden Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven demokrasi nöbetindeki halka şöyle seslendi:" Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve milli iradesine karşı gerçekleştirilen hain saldırıya gereken cevabı milletçe meydanlarda verdik. Değerli Kardeşlerim, Bilinmelidir ki bu vatan, bu millet tarihi boyunca birçok hain gördü. Vatanımızın birliğini ve bütünlüğünü bozmaya çalışan bu hainler tarihin en karanlık derinliklerine gömülmeye hep mahkûm olmuştur. Yine olacaktır. Ülkemizin yaşamış olduğu dehşet verici bu olayda demokrasimizin korunması için, siyasi düşüncemiz, ideolojimiz ve etnik yapımız her ne olursa olsun birlik olmalıyız. Kent Konseyimiz, gerçekleşen darbe girişimini sadece kınamakla kalmayıp bütün gücüyle mücadeleye hazır olacak ve demokrasi nöbetinden asla vazgeçmeyecektir.

Bu zor günlerde Karaman Kent Konseyi olarak halkımızın, milletimizin ve devletimizin yanındayız, birlik ve düzenin kurulmasından dolayı mutluyuz. Yaşanan demokrasi savaşında hayatını kaybeden masumlara Allahtan rahmet yakınlarına ve halkımıza başsağlığı, yaralı vatandaşlara da acil şifalar diliyoruz." dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü