KARAMANLI JUDOCUYA TOHM’DAN DAVET

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü Judo sporcularından Feyzullah Enes Uysal, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine gitmeye hak kazandı.

GÜNCEL 28.07.2015, 14:47 28.07.2015, 15:04 M. Ali
KARAMANLI JUDOCUYA TOHM’DAN DAVET

 Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü judo sporcularından Feyzullah Enes Uysal, il içi ve il dışı müsabakalarda başarılı sonuçlar alarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Milli takım judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan nezaretinde çalışmalarına devam eden Uysal, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine gitmeye hak kazandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde eğitimlerine devam eden minik judocular, arkadaşları Feyzullah Enes Uysal’ın Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine davet edilmesinden dolayı mutlu olduklarını, başarılı olabilmek ve Türk sporuna katkıda bulunmak için daha çok çalışacaklarını ifade ettiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “ Gençli ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) adını taşıyan proje sayesinde, buralardan yetişen yetenekli sporcularımız Türk sporu adına önemli başarılar elde edecek. Genç sporcumuzun elde etmiş olduğu başarı bizler için de gurur verici bir durum. Sporcumuzu kutluyor başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü