Kazalar Giderek Artıyor

Hafta başından itibaren meydana gelen kazaların çoğunluğunda motosikletler var.

GÜNCEL 06.07.2017, 16:37 06.07.2017, 17:12 Ferhat KOÇ
Kazalar Giderek Artıyor

Son 3 gün içerisinde Karaman'da yaşanan trafik kazalarının çoğunuğuna motosiklet sürücüleri karıştı. Karaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerinin kontrol ve denetimlerini sıklaştırmasına rağmen, neredeyse günde 3 kaza meydana geliyor. Kazaların çoğunluğu maddi hasarlı olmasına rağmen yaralanan vatandaşların sayısı da azımsanacak boyutta değil. 
Ne kadar sık denetim de olsa, motorsiklet ve Otomobil kullanıcıları kurallara uymadığı sürece bu kazalar kaçınılmaz olacak. Yetkililer, sıcaklarla birlikte kullanımı yoğunlaşan Motosikletlerin daha dikkatli ve kurallar çerçevesinde kullanılması gerektiğini belirtiyorlar. Karamanlı araç kullanıcıları özellikle genç motosiklet sürücüleri, araçlarını akrobasi ve yarış için değil; seyahat ve ulaşım için kullanmaları gerekiyor. Karaman24 olarak bütün sürücüleri daha dikkatli ve trafikte birbirine saygılı olmasını tavsiye ediyoruz.



Çarşamba günü meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Soner Boz (30) yönetimindeki 40 DT 237 plakalı otomobil, Pirireis Mahallesi Atatürk Caddesi'nde İlhan Kuzucu'nun (41) kullandığı 70 FF 596 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Kuzucu, yaralandı. Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Kuzucu'nun, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 



******


Salı günü meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, M.G. (32) yönetimindeki 70 FY 969 plakalı çekici ile Durmuş Ali E. (33) idaresindeki 70 HE 198 plakalı otomobil, Karaman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kavşakta çarpıştı. Kazada, ters dönen otomobilin sürücüsü yaralandı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.


******


Salı günü meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosiklet, Yeşilada Mahallesi Mut Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Ayşe Bilgin’e çarptı. Kazada, Bilgin yaralandı, motosiklet sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.  Polis ekipleri motosiklet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.
Kılbasan yolunda kaza 
Karaman-Kılbasan karayolunda meydana gelen kazada ise İbrahim Taşbaş yönetimindeki 42 BL 121 plakalı otomobil ile Halil İbrahim Şimşir idaresindeki 70 DZ 991 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, sürücülerden Taşbaş ile diğer araçta yolcu olarak bulunan Sümeyye Şimşir yaralandı. Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. 


 ******


Bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Mehmet Salih Aydın yönetimindeki 70 FE 812 plakalı motosiklet ile Oğuzhan Çakar idaresindeki 70 AS 933 plakalı motosiklet Nefise Sultan Mahallesi 1.İstasyon Caddesi'nde çarpıştı.
Kazada motosiklet sürücüleri yaralandı.
Özel bir hastanede tedavi altına alınan Aydın ve Çakar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar (1)
erhan parlak 7 yıl önce
siz önce yollari duzelttin ondan sonra
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü