RECEP ŞEKER'DEN BİR ZİYARET DAHA

AK Parti Karaman Milletvekili aday adayı Dr. Recep Şeker, seçim çalışmalarını ilçe ziyaretleriyle sürdürüyor. Şeker, AK Parti'nin Ayrancı ve Kazım Karabekir ilçe teşkilatlarını ziyaret etti, görüş alışverişinde bulundu.

GÜNCEL 27.02.2015, 12:07 27.02.2015, 12:13 M. Ali
RECEP ŞEKER'DEN BİR ZİYARET DAHA

 Karaman Milletvekilliği için aday adayı olan Dr. Recep Şeker, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, ilçe başkanları ve yöneticileriyle bir araya gelen Dr. Recep Şeker, teşkilat mensuplarıyla görüş alışverişinde bulundu.

İlçe teşkilatı ziyaretlerine Ayrancı’ dan başlayan Dr. Recep Şeker, İlçe Başkanı Süleyman Turgay Set ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Dr. Recep Şeker, daha sonra AK Parti Kazım Karabekir İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkan Hacı Mehmet Işık ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet eden Şeker’e Kazım Karabekir İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı’ da eşlik etti. "İnşallah Karaman’a hizmet edecek kadroda bizlere de görev tevdi edilirse, ilçelerimizin her birini kendi niteliklerini ve önceliklerini ön planda tutarak bir adım daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi. Tabi bu bir ekip işi, biz inanıyoruz ki; teşkilatlarımızın her bir mensubunun yüreği, Karaman'a hizmet için çarpıyor" şeklinde konuştu.

Şeker'in ziyaretleri AK Parti'nin ilçe teşkilatlarını da mutlu etti. İlçe başkanları da Dr. Recep Şeker’ e seçim sürecinde başarı dileklerinde bulundular. 

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü