Şampiyonlar, Başarılarını Sultanoğlu İle Paylaştı

İlimiz eğitim kurumlarında öğrenim gören, bölge ve Türkiye şampiyonalarında derece alan sporcu öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu ziyaret ettiler.

GÜNCEL 25.03.2015, 10:00 25.03.2015, 10:02 M. Ali
Şampiyonlar, Başarılarını Sultanoğlu İle Paylaştı

 İlk olarak Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerini kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun düzenlediği İç Anadolu Bölgesi Atletizm Şampiyonasında derece alan öğrencilerin başarıları hakkında bilgiler aldı.

Okul Müdürü Barbaros Orman beraberliğinde gerçekleşen ziyarette, “Okulumuzda kurulan Zihinsel Engelliler Spor Kulübü öğrencilerinden Yasin Gündüz 100 m. kısa mesafe koşusunda ve gülle atma branşlarında altın madalya; Celalettin Ayar, gülle atmada 3. olarak bronz madalya aldılar. Beden Eğitimi Öğretmeni Oktay Cenk antrenörlüğünde çalışan Durmuş Duran ve Zekeriya Demirel isimli sporcularla takım halinde 4 X 100 metrede bronz madalya sahibi oldular.” dedi.

Ardından Judo Türkiye Şampiyonası Yıldız Erkek Müsabakaları 46 kiloda birinci olan Anafartalar Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi, milli sporcu Feyzullah Uysal ile Yıldız Kızlar 44 kiloda Türkiye 3.sü olan Kemal Reis Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Ezgi Karademir, okul müdürleri Mehmet Akif Duman ve Etem Çimen eşliğinde İl Müdürü Asım Sultanoğlu’nu ziyaret ettiler.

İl Müdürü Asım Sultanoğlu başarıları dolayısıyla öğrencileri tebrik ederek bu başarıların kazanılmasında büyük emekleri olan antrenörler Ahmet Ömre Türe ile Oktay Cenk’e ve okul müdürlerine teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü