Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

Vali Fahri Meral, “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında gün içinde bir dizi ziyaret gerçekleştird

GÜNCEL 12.07.2017, 11:43 M. Ali
Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

Vali Meral, ziyaretler kapsamında ilk olarak Belediye İşhanı’nda faaliyetlerini sürdüren Muharip Gaziler Derneği ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerini ziyaret etti.
 
Ziyaretler sırasında dernek başkanlarından yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alan Vali Meral, burada şehit aileleriyle bir süre sohbet etti. Vali Meral, Karamanlı şehitlerin fotoğraflarının bulunduğu bölümde bir süre incelemelerde bulunarak dernek başkanı Mustafa Bayat'tan bilgiler aldı.
 
Vali Meral, dernek ziyaretlerinin ardından Piri Reis Mahallesinde ikamet eden Şehit Zafer Ak ve Şehit Polis Memuru Kuddusi Arısoy’un ailelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, ailelere başsağlığı dileklerinde bulunan Vali Meral; “Vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
 
Vali Meral’in ziyaretlerine Garnizon Komutanı Yurdakul Kazım Türkmen, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün eşlik etti.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü