ŞEHİT POLİSİN ARKADAŞLARINDAN BAŞKAN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Şehit Özel Harekat Polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın görev arkadaşları Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret etti.

GÜNCEL 04.08.2017, 17:30 M. Ali
ŞEHİT POLİSİN ARKADAŞLARINDAN BAŞKAN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Geçen Haziran ayında Hakkari’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın silah arkadaşları, Karaman Belediyesi’ni ziyaret ederek Şehit Polis Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın görev yerinde kalan eşyalarını teslim etti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başkan Yardımcısı Duran Kabaağaç ve Belediye Meclis Üyesi Beytullah Karakaş tarafından ağırlanan Özel Harekat Polisleri, Başkan Çalışkan ile bir süre sohbet etti. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a plaket takdim eden Şehit Polisin arkadaşlarına Başkan Çalışkan da günün anısına birer hediye verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yaptığı konuşmada: “Terörle mücadelede son dönemde büyük bir başarıya imza atan polis ve askerlerimizin kahramanlıklarını ülke ve millet olarak asla unutmayacağız. Hainler bu vatan toprakları üzerinde, şanlı bayrağımızı indirmeyi, mübarek ezanımızı dindirmeyi asla başaramayacaklar. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Mazlumların umudu olan güzel vatanımızı üç beş soysuza asla bırakmayacağız” diyerek tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehit ailelerine de sabırlar diledi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü