Stadyumun Çimleri Piri Reis Parkında Seriliyo

Karaman Belediyesi, Kemal Kaynaş Stadyumu’nda başlatılan tadilat çalışmaları kapsamında sahadan söktüğü çimleri Piri Reis Parkı’nda değerlendiriyor.

GÜNCEL 24.10.2014, 09:41 24.10.2014, 09:51 M. Ali
Stadyumun Çimleri Piri Reis Parkında Seriliyo
 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Kemal Kaynaş Stadyumu’nda tadilat çalışmalarına başladı. Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü sahadan sökülen çimlerin başka bir yerde değerlendirilmesi konusunda anlaşması ile Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sahadaki çimleri sökerek Piri Reis Parkı’na seriyor. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Kemal Kaynaş Stadyumu’ndaki tadilat çalışmaları çerçevesinde stadyumun zemini de yenileniyor. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde buradan sökülen çimlerin belediyemizce değerlendirilmesi konusunda anlaştık. Ekiplerimiz sahadaki çimleri düzenli bir şekilde kesiyor. Yeşilini kaybetmemiş canlı durumda olan çimler burada ayrıştırılıyor. Stadyumdan alınan bu çimler yine kendi ekiplerimiz tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan Piri Reis Parkına düzenli bir şekilde seriliyor. Bu sayede Piri Reis Parkımız kısa sürede kalitesi yüksek çimlere sahip olacak” dedi.

"PİRİ REİS PARKI MODERN VE ESTETİK OLACAK"

Piri Reis Parkı çalışmaları tamamlandığında, Karaman modern ve güzel bir parka kavuşacak diyen Başkan Çalışkan, “Yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanan Piri Reis Parkı birkaç hafta içerisinde tamamlanmış olacak. Park içerisinde modern kent mobilyaları, çocuk oyun grubu, estetik bir su oyun havuzu, kafeterya ve kamelyalar bulunuyor. Ereğli kavşağının hemen yanında bulunan bu güzide park sayesinde bu bölge yeşil bir alana kavuşuyor. Ayrıca Ereğli istikametinden Karaman’a gelen misafirlerimiz için Karaman’ın imajını değiştiren çok önemli bir yeşil alan olacak” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü