TURİZM TANITIM VE BİLGİ MERKEZİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen, MEVKA ve Kalkınma Bakanlığı iş birliğinde kurulan Karaman Turizm Bilgi Merkezi ziyaretçilerini, tarihte keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

GÜNCEL 26.07.2016, 16:32 26.07.2016, 16:36 M. Ali
TURİZM TANITIM VE BİLGİ MERKEZİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

 Sahip olduğu dijital donanımları ve profesyonel dizaynı ile Karaman’ın sahip olduğu turizm zenginliklerinin anlatılması ve tanıtılması noktasında Karaman turizmine büyük katkı sağlayan merkeze vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

739. Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında hizmete sunulan Turizm Tanıtm ve Bilgi Merkezi’nin Karaman turizmine büyük katkı sağladığını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti:

“Karaman sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda büyük potansiyele sahip güzide bir şehirdir. Turizm başta olmak üzere bazı dinamiklerin de harekete geçirilmesi ile Karaman kısa süre içerisinde ülkemizin parlayan yıldızı olacaktır. Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi, Karaman’a gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin her türlü turizm değeri, konaklama, yeme içme ve ulaşımı hakkında bilgi aldığı bir mekân haline gelmiştir.

Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi içerisinde, tematik anlatımlar, sanal tur, animasyonlar, tanıtım filmleri, hologram anlatımlar, yürüyüş simülasyonları ve akıllı kent yazılımları bulunmaktadır. Yerli ve yabancı ziyaretçileri özellikle gurbetçi vatandaşlarımızı Tarihi Taş Bina’da kurmuş olduğumuz bu merkezi ziyaret etmeye davet ediyorum.”

Karaman Belediyesi Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi, haftanın yedi günü sabah 10.00 ile 23.00 saatleri arası on üç saat boyunca ziyaret edilebiliyor.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü