Yarın Cumartesi Pazarı Var..!

Araç Sahipleri aman dikkat yarın Cumartesi Pazarı var!

GÜNCEL 15.09.2017, 15:07 15.09.2017, 23:49 Ferhat KOÇ
Yarın Cumartesi Pazarı Var..!
Karaman'da semt pazarlarının kurulduğu caddelerde trafiğin felç olmasının ardından gözler yetkililere çevrildi. Özellikle Perşembe ve Cumartesi pazarının olduğu günlerde çevrede bulunan caddeler sorumsuz parklar yüzünden trafiğe kapanıyor. 
Geçtiğimiz hafta Cumartesi Pazarının paralelinde bulunan Fevzi Paşa caddesi gidiş geliş olarak ayrı olmasına rağmen trafiğe kapandı. Bazı haber siteleri emniyetin duyarsızlığı şeklinde haberler yaparak, yetkilileri göreve davet etti. Yaklaşık 2 saat boyunca sağlı sollu hatta yolun ortasına yapılan hatalı parklar nedeniyle Cumartesi Pazarının kurulduğu günlerde Fevzi Paşa Caddesi ve bu bölge neredeyse kullanıma kapanıyor. Araçlarını pazara en yakın yere park etmek isteyen vatandaşlar büyük bir sorumsuzluk örneği göstererek yolun sol tarafını bile park yeri olarak kullanıyorlar. 

Semt Pazarları Taşınacak Söylentisi..

Öte yandan Karaman Belediyesinden yetkililerin Cumartesi ve Perşembe pazarlarının yerlerini taşımak için yer tesbiti çalışması yaptığı gelen bilgiler arasında.. Belediye zabıta ekipleri ile birlikte belediyeden gelen yetkililerin, Çukurbahçe otoparkı ve Alparslan Türkeş Otoparkını inceledikleri söyleniryor. Perşembe pazarını Alparslan Türkeş Otoparkına, Cumartesi Pazarını ise Çukurbahçe otoparkına almayı düşündükleri iddia ediliyor. Zaten Otopark sorunu olan Karaman'da mevcut Otoparklarında semt pazarına çevrilme fikrinin kimden çıktığı ise bilinmemekte. Semt pazarlarının kapalı otoparklara taşınması fikrine ne çevredeki vatandaşlar ne de pazar esnafı şiddetle karşı çıkıyor. 
Karaman ölçekli illerde pazar yerleri kapalı alanlarda veya üzeri kapalı pazar yerleri şeklinde kullanılıyor. Karamanlılar ise mahalle arasında bulunan pazar yerlerinden oldukça rahatsız. Genellikle arabaları ile pazara çıkan Karamanlılar, Kapalı Pazar alanları kurulmasını tercih ediyorlar.

Yorumlar (1)
Halilkucuk yavuz 7 yıl önce
Musterilerimizde boyle bir sikinti yok ama siz neyapmaya calisiyosunuz onu cozemedim.sanki birilerinden nemalaniyosunuz gibi geldii.hangi markette besleniyosunuz kardesim.gel bizde besleriz sizii tmmm
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 13:00
İkindi 16:24
Akşam 19:04
Yatsı 20:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü