Altındağ'da engelli vatandaşlar adına ağaç dikildi

- Altındağ Belediyesince, Orman Haftası dolayısıyla 30 engelli birey adına ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi

KÜLTÜR SANAT 04.04.2017, 17:21
Altındağ'da engelli vatandaşlar adına ağaç dikildi

ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesince, Orman Haftası dolayısıyla 30 engelli birey için ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Önder Kadın Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin, Altındağ Belediyesi olarak 24 Kadın Kültür Merkezinin faaliyet gösterdiğini belirterek, buralarda engelli ve dezavantajlı bireylerin de eğitim gördüğünü söyledi.

Keskin, ağaç dikme etkinliğine katılanlar arasında çeşitli engelli gruplarından oluşan kadın ve erkeklerin olduğunu anımsatarak, bu etkinliği bizzat kendilerinden gelen bir talep doğrultusunda gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Sevgi Projesi kapsamında, Kadın Kültür Merkezleri bünyesinde bu tür etkinliklere yer verdiklerini anlatan Keskin, Altındağ'ın daha yaşanılabilir olmasını ve her kesime ulaşılabilirliğini sağlayacaklarını dile getirdi.

Keskin, "Buradaki asıl amacımız, herkesin adına bir ağaç dikilmiş olacak. Bundan sonrasında bu etkinliğe katılan 30 kişiye, düzenli olarak kendi diktiği ağacın sorumluluğunu da vereceğiz." dedi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü