EMİR MUSA BEYDİLİ BASINLA YEMEKTE BULUŞTU

20 yıldır siyasetin içinde olduğunu kaydeden AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Beydili, siyaset basamaklarını birer birer çıktığını ve Karaman'ın %50 sinin kendisini tanıdığını söyledi

SİYASET 25.03.2015, 11:25 25.03.2015, 12:41 Ferhat KOÇ
EMİR MUSA BEYDİLİ BASINLA YEMEKTE BULUŞTU
AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Emir Musa Beydili, Karaman’da faaliyet gösteren basın mensuplarıyla akşam yemeğinde buluştu.

Akşam yemeğinde konuşan Beydili, “Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde bir ayı geride bıraktık. Çalışmalarımız da ilk günkü hızıyla devam ediyor.  Eğer memleketimize ve milletimize hayırlı olacaksak, halkımızın da teveccühü ile Allah bize bu görevi nasip etsin. Karaman siyasetini, köylerini, insanlarını bilen, Karaman'ın dilinden konuşan ve konuştuğu dilden anlayan insanlarız. Karaman'da aktif siyasette bulunmam nedeniyle Halkın %50 Emir Musa Beydili'yi tanır, geri kalanında %30u isim olarak bilir. Karaman için en hayırlısı kim olursa onun aday olmasını dilerim. Amacım Ak Parti çatısı altında Karamanımıza hizmet etmek.” dedi.

Karaman’da 3 dönem il başkanlığı yaptığını hatırlatan Beydili, tek hedefinin milletin ve AK Partinin bayrağını bir adım daha ileri götürmek olduğunu açıkladı. 20 yıldır siyasetin içinde olduğuna vurgu yapan Beydili, siyaset basamaklarının birer birer çıktığını ifade etti.

7 Haziran Genel Seçimlerde AK Partinin Karaman’dan 2 milletvekili çıkararak Karaman’a ve AK Partiye yakışan bir zafer elde edileceğini dile getirdi. Karaman’a en iyi şekilde hizmet edeceğine inandığı için AK Parti Milletvekili Aday Adayı olduğunu kaydeden Beydili, 7 Haziran'da sandıktan çıkacak olan sonuca bakmaksızın Hak için halka hizmet etmeye devam edeceğinin altını çizdi. 
Basın mensuplarını dostları olarak gördüğünü belirten Beydili, yemeğe katılan basın mensuplarına teşekkür etti.


Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü