MHP Karaman Yönetiminde Değişim

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı kongresi yapıldı.

SİYASET 22.05.2017, 10:15 22.05.2017, 12:29 Ferhat KOÇ
MHP Karaman Yönetiminde Değişim

Karaman’da MHP İl Kongresi Yunus Emre Konferans salonunda MHP MYK Üyesi Yaşar Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleştirildi. Kongreye, Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Başkocagil, Türk Ocakları Başkanı Yunus Turan, KAMUSEN Karaman İl Temsilcisi Ziya Hotamışlı, Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal, Madeni Tornacılar, Kaynakçılar vb Odası Başkanı Cemal Özbay ve birçok misafir katıldı. 

MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz ve Ülkücü İşçiler Derneği Karaman eski Temsilcisi Ramazan Yorulmaz'ın aday olacağı beklenen kongrede Ramazan Yorulmaz adaylıktan çekildiğini açıkladı.  
Yaşar Yıldırım'ın Divan Başkanı olduğu kongrede katipler, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar ve Latif Pulcu oldu. Ramazan Yorulmaz'ın, ileride görev alma niyetiyle mevcut başkan Oktay Yılmaz adına başkan adaylığından çekilmesi üzerine kongreye tek liste olarak gidildi.

Oylama sonucu mevcut Başkan Oktay Yılmaz oyların tamamına yakınını alarak yeniden İl Başkanı seçildi.

MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz Yönetimine yeni isimler katarak 2019 seçimlerine hazırlanacak. Yeni Yönetimde AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen isimlerde bulunuyor.

tıkla--> İŞTE YENİ YÖNETİM

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü