MHP'Lİ ADAYLAR SARIVELİLER'de

Karaman MHP Milletvekili adayları Doç. Dr. Ali Güler ve Mehmet Ural Sarıveliler ilçesine çıkarma yaptı. Sarıveliler halkı tarafından sevinçle karşılanan MHP adayları ilçenin sorunlarını dinledi.

SİYASET 09.10.2015, 16:23 09.10.2015, 17:30 Ferhat KOÇ
MHP'Lİ ADAYLAR SARIVELİLER'de
MHP heyetinin bugünkü programında Sarıveliler ilçesini vardı.  İlk olarak MHP Sarıveliler ilçe teşkilatını ziyaret eden milletvekili adayları İlçe Başkanı Kasım Tunç'tan İlçe hakkında bilgi aldı.
İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından Resmi kurumları ve esnafları ziyaret eden heyet, ilçe halkı tarafından seviçle karşılandı.
Sarıveliler ilçesinin köylerinde de coşku ile karşılanan Doç. Dr. Ali Güler ve Mehmet Ural köylüler ile uzun uzun sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi.
Akşam yemeğinin ardından Sarıveliler ilçesinde partililer ile istişare yoplantısı yapıldı. Toplantıda ülke gündemi hakkında önemli konulara değenildi.
İstişare toplantısının ardından Ali Güler; “Sizlerin sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bizlerde Karamanlıyız. Biz 1 Kasım seçimleri için bismillah dedik. İlk önce Cenabı Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile sizlere hizmet edebilmek için bu yola çıkmış bulunuyoruz.” dedi.
Doç. Dr. Ali Güler'in ardından söz alan Mehmet Ural; “ Ben 7 Haziran seçimleride MHP'den 1. sıra milletvekili adayı idim. Benim partime teşkilatıma bağlılığım kesinlikle hiç bir şekilde sorgulanamaz. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalara devam ediyoruz. Biz Karaman'ın evlatları olarak seçmenimize sadece şunu söylemek istiyoruz “Geleceğinize Sahip Çıkın” biz bugün burada nasıl memleketimize halkımıza nasıl sahip çıkıyorsak yarında böyle olacaktır. Ben Karaman'a güveniyorum” dedi.









Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 13:00
İkindi 16:24
Akşam 19:04
Yatsı 20:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü