Yusuf Başkan Merkez İlçe için Kolları Sıvadı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile teşkilatlarda yenilenmeler devam ediyor.

SİYASET 09.09.2017, 10:39 09.09.2017, 22:12 Ferhat KOÇ
Yusuf Başkan Merkez İlçe için Kolları Sıvadı
Geçtiğimiz ay Recep Tayyip Erdoğan tarafından il Başkanlığına Mehmet Er'in atanması ile AK Parti Teşkilatlarında değişim ve yenilenme süreci başlamıştı. İlçelerde sırasıyla kongre ve yenilenmeler devam ederken Karaman AK Parti Merkez İlçe teşkilatında da yenilenme süreci başladı. Bugün öğleden sonra temayül yapılacak ve Merkez İlçe için adaylar belli olacak. 
Karaman Merkez İlçe Başkanlığı için bir çok isim konuşuluyor fakat adaylığını açıklayanlar arasında Yusuf Ünalan ismi öne çıkıyor. Refah Partisi kadrolarından ve Milli Gençlik Vakfı tabanından gelen Ünalan, dün gece geç saatte Facabook hesabından Merkez İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından gençlik yıllarında başarıyla yürüttüğü teşkilatçılık sürecinde yer alan bir çok AK Partili sosyal medyadan destek mesajı yazdı. Yüzlerce beğeni, yorum ve onlarca paylaşım alan Yusuf Ünalan bugün yapılacak olan temayül yoklamasında destek istedi.

YUSUF ÜNALAN'ın PAYLAŞIMI

Kıymetli Dostlarım, AK Parti'mizin 2019 yılına giden sürecinde sorumluluk almak üzere AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına adayım. Yarın yapılacak Temayül Yoklaması'nda desteklerinizi bekliyorum.
YUSUF ÜNALAN - 1974 yılında Hadim’de doğan Yusuf Ünalan, İbrahim Bey İlköğretim Okulundan mezun olduktan sonra Karaman İmam Hatip Lisesinde Okudu.
Spor ile iç içe bir hayat yaşayan Yusuf Ünalan 2001 yılında Milli Gençlik Vakfı bünyesinde kurulan Akın Spor Kulübünde dokuz yıl kulüp başkanlığı yaptı ve farklı branşlarda birçok genci kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yapma fırsatı sundu. 2010 yıında şampiyon olan takımı Karaman Gençlerbirliği ile Karaman’ı Bölgesel Amatör Lig'de iki yıl süreyle temsil etti. 2011-2015 yılları arasında Karaman Gücü Spor Kulübü Başkanlığını yaptı.
1991 yılında Refah Partisi Gençlik Kolları Karaman İl Başkanlığı görevini yürüten Ünalan, 1993 yılında Refah Partisi Karaman Merkez İlçe Yönetim Kurulunda görev aldı. Aynı yıllarda Milli Gençlik Vakfında aktif sorumluluk aldı. Yusuf Ünalan 1998 yılında Fazilet Partisi Kurucu İl Yönetim Kurulunda, 2001 yılında Saadet Partisi Kurucu İl Yönetim Kurulunda görev aldı. 2011 yılında AK Parti üyesi Oldu. Siyasi hayatına Ak Parti’ye destekleyerek devam eden Yusuf Ünalan, 2015 yılı 1 Kasım şeçiminden önce çeşitli partilerin üyesi olan yüz civarında kişinin AK Parti’ye İl Başkanlığındaki törenle toplu katılımını sağladı. 2017 yılı eylül ayındaki AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday oldu.
Halen 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulu Aile Birliği Başkanlığını Yürütmektedir. Erkek Yurdu ve Restoran İşletmeciliği Yapmakta Olan Yusuf Ūnalan Evli ve iki Çocuk Babasıdır.

Yorumlar (2)
Eyüp karabacak 7 yıl önce
S a Yusuf abi mevlam yar ve yardımcın olsun inşAllah Allah yardımcın olsun
doğan ünlü 7 yıl önce
Gönüllerin başkanı yusuf abim Allah yardımcın olsun
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 13:00
İkindi 16:24
Akşam 19:04
Yatsı 20:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü