ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU YAKINDA BİTİYOR

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Sümer mahallesinde inşaatı başlayan Merkez Çok Amaçlı Spor Salonuna bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

SPOR 27.07.2015, 15:22 27.07.2015, 15:26 Ferhat KOÇ
ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU YAKINDA BİTİYOR

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Sümer mahallesinde inşaatı başlayan Merkez Çok Amaçlı Spor Salonuna bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında yetkililerden bilgi alan Kısacık, Karaman için büyük bir öneme sahip olan tesisin en kısa zamanda tamamlanarak Karamanlı sporcuların hizmetine sunulacağını belirtti.

Karaman’ın yetenekli gençlere sahip olduğunu ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini vurgulayan Kısacık, ilkokul ve lise çağındaki tüm gençlerin bu tesisten rahatlıkla yararlanabileceğini ve Merkez Çok Amaçlı Spor Salonunun haftanın her günü sporcuların hizmetinde olacağını belirtti. Kısacık ayrıca, yapımına başlanan Spor Kompleksinde; judo, taekwondo, karate, güreş spor branşlarında antrenman yapılabilecek alanların olduğunu ve bununla birlikte soyunma odaları, idari ofisler, sağlık odaları ve kafeterya alanları bulunduğunu da ifade etti.

Karaman’da gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spor ve gençlik merkezi faaliyetlerine yönlendirmek için çalışmaların devam ettiğini belirten Kısacık, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ne yapsak azdır. Biz gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri, daha iyi ve kaliteli alanlarda spor yapmaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.






Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü