İl Müdürü Kısacık Tesisleri İnceledi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık İl ve İlçelerdeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait tesis ve alanları gezerek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı.

SPOR 06.01.2015, 10:19 06.01.2015, 10:23 M. Ali
İl Müdürü Kısacık Tesisleri İnceledi
 Karaman’a atandıktan sonra hızlı bir şekilde Karaman’ı tanımaya başlayan ve çalışmaları yakından takip eden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Aslan Yıldız ile birlikte İl Müdürlüğünün il ve ilçelerde bulunan tüm tesislerinin son durumlarını kontrol etmeye devam ediyor.

Daha Başarılı Sonuçlar Elde Edeceğiz

Yapımı tamamlanmak üzere olan yeni Gençlik Merkezi, tadilatı tamamlanan Yunus Emre Spor Salonu, ilçelerde bulunan Sudurağı Spor Salonu, Ayrancı Spor Salonu ve Sarıveliler’de yapılacak olan spor kompleksi alanını yerinde inceleyen Kısacık, ‘’ İl ve İlçe tesislerimizin artması ile Karaman şehri sporun her türüne hitap edecek bir konuma gelecek ve bütün spor dallarında bugünkünden daha başarılı sonuçlar elde edecektir’’ dedi.

2015 Yılı Spor İl Müdürlüğünün Yılı Olacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “ İlimizde ve ilçelerimizde bulunan tesislerimizi gezdik ve eksiklikleri gördük. Bizim hedefimiz en kısa sürede vatandaşlarımızı bu tesislerle buluşturmak ve onların bir an önce tesislerimizde spor yapmalarını sağlamak olacaktır. Karaman’da herkesin bu tesisleri 24 saat kullanabileceği gibi antrenörlerimiz de onların emrinde olacaktır. Ayrıca Karaman’a alacağımız spor müsabakalarıyla 2015 yılı Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yılı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü