Karaman Veteranlar Şampiyon Oldu

Alanya'da düzenlenen ve eski futbolcuların katıldığı turnuvayı Karaman Şöhretler Veteran takımı kazandı.

SPOR 24.10.2016, 13:19 Ferhat KOÇ
Karaman Veteranlar Şampiyon Oldu
Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleşen ve emektar futbolcuların kurduğu takımların mücadele ettiği turnuvayı Karaman'ı temsil eden Karaman Şöhretler Veteran takımı kazandı.
İlk maçını Alanya Hafsallar takımı İle oynayan temsilcimiz, ilk maçta 3-3 berabere kaldı. İkinci maçında Antalya Muhtarlar takımı ile karşılaşan Karaman Şöhreretler Veteran takımı rakibini Ahmet Vehbi Aksoy'un (1), İbrahim Köseoğlu'nun (1) ve Hakkı Keleş'in (3) attığı goller ile 5-1 yendi.
Turnuvada en çok puanı toplayan takımımız turnuvanın şampiyonu oldu. Mustafa Sarı'ın Başkanlığını yaptığı Karaman Şöhretler takımında Abin Gümüş, Adem İnce, Mustafa Sarı, Mustafa Doğan, Ahmet Vehbi Aksoy, İbrahim Köseoğlu, Enver Özden, İbrahim Köseoğlu, Hakkı Keleş oynuyor.

VETERAN SPORCU NE DEMEK
Veteran emektar, yaptığı işte tecrübesine güvenilen, tecrübesi ile fark yaratan anlamına geliyor. Yaşına bakılmaksızın spor hayatını sürdüren sporculara Veteran sporcu deniliyor. Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlarında Veteran takımları olduğu gibi illerde Veteran takımı oluşturarak turnuvalara katılıyorlar.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü