KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Kurumlar Arası Futbol turnuvası başladı. Turnuva başlama vuruşunu Belediye Başkanı Eruğrul Çalışkan ve Emniyet Müdürü Mehmet Şahne yaptı.

SPOR 26.05.2015, 10:00 26.05.2015, 12:05 Ferhat KOÇ
KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Başlama vuruşu sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti: "Son bir kaç yıldır düzenli olarak organize edilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvasını, bu yıl da Kent Konseyi Spor Meclisimiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde başlatmış bulunmaktayız. Baktığımız zaman, bu güzel organizasyona katılım son derece güzel. Kamu kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, eğitim kurumlarımız turnuvaya büyük ilgi göstermiş durumda. Katılımcı bütün takımlara başarılar diliyorum. Spor demek birlik ve beraberlik demektir. Bu amaçla düzenlenen bu güzel organizasyon boyunca birlik beraberlik ve kardeşliğimizin hâkim olmasını temenni ediyorum" dedi.
 27 takımın 7 grupta mücadele vereceği turnuvada; 6 grup dörderli takım olurken 7. grup 3 takım olarak yer alıyor. Maçlar 30’ar dakikalık 2 devre olarak oynanacak. 22 kişilik kadronun tamamı esame listesinde yer alabilecek. Maç boyunca 5 oyuncu değiştirme hakkı olacak. Her takımda en fazla bir tane aktif futbolcu olabilecek. Maçlar hafta içi saat 16:00’da başlayacak. Hafta sonu Cumartesi öğlenden itibaren oynanacak. Gruplardan birinci ve ikinci olarak tamamlayan takımlar bir üst eleme turuna yükselecek. Eleme turları 35’er dakikalık devreler halinde oynanacak. Maçlar Yunuskent sentetik sahada oynanacak. 




Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü