MEVLANA TURU KARAMAN ETABI TAMAMLANDI

Uluslararası Torku Mevlana Turu (InternatıonalTour Of Torku Mevlana) 2. Etabı Karaman’da tamamlandı.

SPOR 08.10.2015, 16:51 16.05.2017, 22:39 Ferhat KOÇ
MEVLANA TURU KARAMAN ETABI TAMAMLANDI

Bisiklet Federasyonu Başkanlığının 2015 Yılı Faaliyet takviminde yer alan "Uluslararası Konya Mevlana Bisiklet Turu"  08Ekim Perşembe günü Konya –Karaman arasında 125 km olarak yapıldı. Son derece çekişmeli geçen yarışta zaman zaman kopmalar olurken, Karaman İsmet Paşa Caddesinde kurulan Finiş noktasına Pedallar Toplu halde geldiler.

Karaman’da tamamlanan ve büyük heyecanın yaşandığı 2. etap yarışlarına  Ak Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Dairesi Başkanı İsmail Gedikli, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, daire müdürleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Finişte Sırbistan’dan SteviçIvan 2.55.39’luk zamanla birinci, Konya Torku Şekerspor Kulübü’nden Ahmet Örken aynı zamanla ikinci, Bulgaristan’dan katılan KastrantasCharalaposise üçüncü oldu.

Genel klasmanda,Torku Şekerspor’dan Ahmet Örken birinci olurken, Bekir Baki Akırşan İkinci, Kocaeli Brissa Spor Kulübü’nden Gökhan Hasta ise üçüncü oldu.

Genel Takım sıralamasında oluşan tablo ise;Torku Şekerspor birinci, Kocaeli Brissaspor ikinci, Sırbistan Milli takımı ise üçüncü olarak 2. etabı tamamladı.

2. etap sonunda dereceye giren sporculara madalyalar Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Valisi Murat Koca, Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Dairesi Başkanı İsmail Gedikli, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu tarafından verildi.

Uluslararası Torku Mevlana Turu (InternatıonalTour Of Torku Mevlana), 09 Ekim Cuma günü Karaman, Çumra, Konya etabı ile devam edilecek.













 

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü