SOKAK BASKETBOLU 18 YAŞALTI TURNUVASI SONA ERDİ

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi 3X3 Sokak Basketbolu turnuvası dereceye giren takımların belirlenmesinin ardından sona erdi.

SPOR 22.05.2015, 09:58 22.05.2015, 12:09 Ferhat KOÇ
SOKAK BASKETBOLU 18 YAŞALTI TURNUVASI SONA ERDİ

Sporu tabana yaymak ve gençleri sporla buluşturmak için Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karaman Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi 3x3 Sokak Basketbolu turnuvası 21 Mayıs 2015 Perşembe günü yapılan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Karaman Aktekke Kent Meydanında toplam 25 takımın kıran kırana mücadelesine sahne olan turnuvaya Karamanlı sporseverlerin yoğun ilgisi vardı. Müzik ve yoğun kalabalık önünde gerçekleştirilen maçlarda ise sporcuların göze hitap eden görsel şovları izleyicileri adeta büyüledi.

Son gün Dark Horses ile Hızlı Tuna takımlarının final mücadelesine sahne olan turnuvada Dark Horses oyuncuları kazandıkları son saniye sayıları ile turnuvayı lider olarak tamamlamasını bildi. Zevkli ve bir o kadar da eğlenceli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde şampiyonluk ipini Dark Horses takımı göğüslerken, ikinci Hızlı Tuna, Üçüncülüğü ise 489 takımı elde etti. Kızlar kategorisinde ise şampiyonun adı, rakiplerine sahayı adeta dar eden Efx takımı oldu.

Üç gün boyunca devam eden müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız ve Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven tarafından verildi.

Turnuva, günün anısına çekilen öz çekim ve toplu fotoğrafın ardından sona erdi.






Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü