SPOR TIRI KARAMAN’DA

Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun sloganıyla 81 ili ziyaret eden Spor Tırı İlimiz Kazım Karabekir Spor Salonu önünde sporseverlerle buluştu.

SPOR 14.07.2014, 12:41 14.07.2014, 12:49 M. Ali
SPOR TIRI KARAMAN’DA

Spor konusunda farkındalığı artırmak, gençleri spor yapmaya davet etmek ve Türkiye’nin spor geçmişini gençlere aktarmak amacıyla oluşturulan spor tırı, Karaman’da büyük ilgi gördü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı-Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlığı ile ortaklaşa hayata geçirilen ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ''Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun'' isimli spor etkinlikleri projesi, basketbol, futbol, masa tenisi, ve çocuklara yönelik şişme oyun parkurlarının yer aldığı spor şenlikleri Karaman halkının yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleştirildi.

Cuma günü İftardan sonra saat 21.00’da başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden programa katılan gençler ve çocuklar, Gençlik ve Spor Bakanlığınca "Gelin spor yapalım tek galibi dostluk olsun" sloganıyla oluşturulan Spor Tırı etkinlikleri boyunca doyasıya eğlendiler.

Çocukları spora özendirmeye yönelik 81 ili gezecek olan Spor Tırı etkinliklerinde şişme oyun alanlarında eğlenen çocuklarımız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelinin çocukların sevdiği bir branşta spor eğitimi almasını ve sporu daha bilinçli yapmalarını sağlamak amacıyla kurdukları stantlarda çocuklarımızı ücretsiz olarak faaliyetlerine devam eden yaz spor okullarına kayıtlarını gerçekleştirdiler.

5 ile 18 yaş arası tüm çocuklarımızı spor yapmaya bekliyoruz.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü