YÜRÜYÜŞ GÜNLERİ BAŞLADI

Karaman’da bakım onarım çalışmaları sonrası yapımı tamamlanan Kemal Kaynaş Stadyumu tartan atletizm pisti halka açıldı.

SPOR 08.10.2015, 09:35 08.10.2015, 10:38 Ferhat KOÇ
YÜRÜYÜŞ GÜNLERİ BAŞLADI

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu atletizm tartan atletizm pisti yenileme çalışmaları sonunda daha modern bir şekilde Karaman halkına hizmet vermeye başladı.

07 Ekim Çarşamba günü Kemal Kaynaş Stadyumu’nda gerçekleştirilen ilk gün yürüyüş etkinliğine Ak Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, antrenör, sporcu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımın yoğun olduğu yürüyüş etkinliğinde katılımcılar yaklaşık yarım saat boyunca tartan pist etrafında tempolu bir şekilde yürüdü. Yürüyüş etkinliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Murat Yurdadön’ün soğuma ve gerdirme hareketlerini yaptırmasının ardından sona erdi.

Karaman’da halkın 7’den 70’e spor yapması için İl Müdürlüğü olarak kapılarını sonuna kadar açtıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Anayasanın 59.maddesinde; "Devlet, her yaştaki Türk vatandaşlarının beden ve ruh sağlığını geliştirecek tedbirleri alır, sporun kitlelere yayılmasını teşvik eder" denilmektedir. Bizlerde bu çerçevede sağlıklı, zinde ve üretken toplum olmanın yollarından biri de spor yapmaktan geçer prensibiyle yürüyüş günlerimizin startınıverdik. Spor yapmaya gelen vatandaşımız artık görevlendireceğimiz antrenörlerimiz eşliğinde daha bilinçli bir şekilde spor yapma imkânı bulabilecek.Tüm halkımızı spor yapmak üzere stadımıza bekliyoruz” diye konuştu.




Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:27
Güneş 06:47
Öğle 13:00
İkindi 16:24
Akşam 19:04
Yatsı 20:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü