MEZUNİYET TÖRENİNDE SÜRPRİZ NİKÂH

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerinin mezuniyet töreni sürpriz bir nikâha tanıklık etti.

ÜNİVERSİTE 11.06.2015, 14:13 11.06.2015, 16:23 Ferhat KOÇ
MEZUNİYET TÖRENİNDE SÜRPRİZ NİKÂH

Okul döneminde tanışan ve aynı sınıfta eğitim gören Merve Özsuveren ile Ersan Bozkurt isimli öğrenciler sürpriz bir törenle nikâh kıydılar.

Renkli görüntülere sahne olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu diploma töreninde kep atmanın ardından salondaki davetliler ve aileler törenin bittiğini düşünürken yeni bir sürprizle daha karşılaştılar. Dört yıl boyunca birlikte eğitim gören ve arkadaşları ile hocalarının şahitliğinde hayatlarını birleştirmek isteyen Merve Özsuveren ile Ersan Bozkurt isimli öğrenciler harman dalı oyun havası ile sahneye çıkarak herkesin huzurunda nikâh kıydılar. Öğretim Görevlileri Kemal Kabasakal ve Sinan Dinç’in nikâh şahitliğini yaptığı çift, bu özel günü arkadaşları ile kutlamanın mutluluğunu yaşarken akıllardan çıkmayacak bir mezuniyet törenine de imza attılar.

Öğrencileri ve çalışanlarıyla büyük bir aile olan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi mensupları da gelin ve damadın yakınlarıyla birlikte çiftin heyecanına ortak oldu. KMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Zeki Ünal ve Genel Sekreter Ahmet Tüfekci çiçeği burnunda çifti tebrik ederek kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Hem mezun olmanın hem de evliliğe ilk adımı atmanın heyecanını yaşayan Merve ve Ersan çifti kutlamaları kabul ederek davetliler ve arkadaşlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.





Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü