Rektör Akgül'ün 19 Mayıs Mesajı

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ÜNİVERSİTE 18.05.2017, 13:39 Ferhat KOÇ
Rektör Akgül'ün 19 Mayıs Mesajı
Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kurtuluş Savaşının başlamasıyla aziz milletimiz, vatan ve bayrak sevgisini, bağımsız yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiş, Cumhuriyetimiz bu inançla kurulmuştur.
Bugün eğer güçlü, gelişen, yükselen bir Türkiye’den söz edebiliyorsak, bunu geçmişte gösterilen olağanüstü gayretlere, milletimizin verdiği onurlu mücadeleye, devletimizin bekası için gözünü kırpmadan tüm varlığını ortaya koyan yüce Türk milletine borçluyuz.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak geçmişten bugüne kadar milletimizin vermiş olduğu mücadelenin sorumluluğu içinde ve milli şuurla, üniversitemizde okuyan öğrencilerimizle birlikte ülkemizdeki bütün gençlerin çağımızın rekabetçi şartlarına hazır, yüksek ideallere sahip, ufku geniş, iradeli, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmeleri en büyük temennimizdir.
Gençlerimizin toplumsal, kültürel, ekonomik ve siyasal hayatta aktif bireyler olarak daha fazla rol üstlenmeleri dileğiyle Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi adına başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor; tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”

 

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü